Pidelerimiz

Sac Kavurma

Pursaklar yemek sac kavurma han çorbada
Hcweb 0019 sac kavurma - ankara'nın i̇yilik çorbacısı pursaklar yemek,sac kavurma

Sac Kavurma

Sac Kavurma Han Çorba’da; İslami kesim şartlarında kesilmiş, %100 yerli dana antrikottan odun ateşinde pişerek sizlere ikram etmekteyiz. Lezzetine doyum olmayacak saç kavurmamız ağzınıza layık olarak sizleri bekliyor.

HAN ÇORBA kendinden emin ve iddialı bir şekilde, dananın but ve kaburga bölgesini kıyma olarak; antrikot ve tranç bölgesini yani etin en pahalı kısmını da, cesurca, Kuşbaşı olarak, Sac Kavurma, Kuşbaşılı Pide ve Han Pide‘mizde kullanmaktayız.

Sav Kavurmamızı, daha ucuz maliyette olmasına rağmen doğal olmadığına inandığımız için doğal gazlı fırını değil, içerisinde sevgimiz olan Odun Ateşinde pişirmekteyiz.

Sac Kavurma ve Tüm Pidelerimiz roka, maydanoz, turşu biber, yaz aylarında kuru soğan, kış aylarında karpuz turp; Han Çorba’nın Özel Ezmesi ve Han Ekmeği ile birlikte servis edilmektedir.

Haftanın 7 Günü 24 Saat sizleri bekleriz. Rezervasyon İçin Bizi Arayın

Sosyal Medya’da Han Çorba’yı Takip Etmeyi Unutmayın

Han Çorba Instagram
Han Çorba Facebook
Han Çorba Youtube

Img 20211108 wa0110 - ankara'nın i̇yilik çorbacısı pursaklar yemek,sac kavurma

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir