
Sac Kavurma
Sac Kavurma Han Çorba’da; İslami kesim şartlarında kesilmiş, %100 yerli dana antrikottan odun ateşinde pişerek sizlere ikram etmekteyiz. Lezzetine doyum olmayacak saç kavurmamız ağzınıza layık olarak sizleri bekliyor.
HAN ÇORBA kendinden emin ve iddialı bir şekilde, dananın but ve kaburga bölgesini kıyma olarak; antrikot ve tranç bölgesini yani etin en pahalı kısmını da, cesurca, Kuşbaşı olarak, Sac Kavurma, Kuşbaşılı Pide ve Han Pide‘mizde kullanmaktayız.
Sav Kavurmamızı, daha ucuz maliyette olmasına rağmen doğal olmadığına inandığımız için doğal gazlı fırını değil, içerisinde sevgimiz olan Odun Ateşinde pişirmekteyiz.
Sac Kavurma ve Tüm Pidelerimiz roka, maydanoz, turşu biber, yaz aylarında kuru soğan, kış aylarında karpuz turp; Han Çorba’nın Özel Ezmesi ve Han Ekmeği ile birlikte servis edilmektedir.
Haftanın 7 Günü 24 Saat sizleri bekleriz. Rezervasyon İçin Bizi Arayın
Sosyal Medya’da Han Çorba’yı Takip Etmeyi Unutmayın
