Pidelerimiz

Lahmacun

Lahmacun ankara han çorba'da
Pide ek 0004 lahmacun - ankara'nın i̇yilik çorbacısı pursaklar lahmacun

Lahmacun

Lahmacun ve Pide de çorba gibi VİCDAN ve TEMİZLİK isteyen bir sanattır.

Lahmacun ve Pidede aldatma çoktur. Dana kelle eti katanlar, soya ile kıyma hazırlayanlar, taşlık ile karıştırıp pideye katanlar vardır. En vicdanlıları, hayvanın en düşük kaliteli eti olan kol kısmının etini kullananlardır.

HAN ÇORBA kendinden emin ve iddialı bir şekilde, dananın but ve kaburga bölgesini kıyma olarak; antrikot ve tranç bölgesini yani etin en pahalı kısmını da, cesurca, Kuşbaşı olarak Kuşbaşılı Pide, Lahmacun ve Han Pide‘mizde kullanmaktayız.

Lahmacunlarımızı, daha ucuz maliyette olmasına rağmen doğal olmadığına inandığımız için doğal gazlı fırını değil, içerisinde sevgimiz olan Odun Ateşinde pişirmekteyiz.

Lahmacun ve Tüm Pidelerimiz ve Lahmacunumuz roka, maydanoz, turşu biber, yaz aylarında kuru soğan, kış aylarında karpuz turp; Han Çorba’nın Özel Ezmesi ve Han Ekmeği ile birlikte servis edilmektedir.

Haftanın 7 Günü 24 Saat sizleri bekleriz. Rezervasyon İçin Bizi Arayın

Sosyal Medya’da Han Çorba’yı Takip Etmeyi Unutmayın

Han Çorba Instagram
Han Çorba Facebook
Han Çorba Youtube

Hcweb 0013 lahmacun - ankara'nın i̇yilik çorbacısı pursaklar lahmacun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir