Pidelerimiz

Kaşarlı Pide

Kaşarlı pide ankara han çorbada
Pide ek 0002 kasarli pide - ankara'nın i̇yilik çorbacısı kaşarlı pide,han pide

Kaşarlı Pide

Pide de çorba gibi VİCDAN ve TEMİZLİK isteyen bir sanattır.

Pidede aldatma çoktur. Dana kelle eti katanlar, soya ile kıyma hazırlayanlar, taşlık ile karıştırıp pideye katanlar vardır. En vicdanlıları, hayvanın en düşük kaliteli eti olan kol kısmının etini kullananlardır.

HAN ÇORBA kendinden emin ve iddialı bir şekilde, dananın but ve kaburga bölgesini kıyma olarak; antrikot ve tranç bölgesini yani etin en pahalı kısmını da, cesurca, Kuşbaşı olarak, Kuşbaşılı Pide ve Han Pide‘mizde kullanmaktayız.

Pidelerimizi, daha ucuz maliyette olmasına rağmen doğal olmadığına inandığımız için doğal gazlı fırını değil, içerisinde sevgimiz olan Odun Ateşinde pişirmekteyiz.

Kaşarlı Pide ve Tüm Pidelerimiz roka, maydanoz, turşu biber, yaz aylarında kuru soğan, kış aylarında karpuz turp; Han Çorba’nın Özel Ezmesi ve Han Ekmeği ile birlikte servis edilmektedir.

Haftanın 7 Günü 24 Saat sizleri bekleriz. Rezervasyon İçin Bizi Arayın

Sosyal Medya’da Han Çorba’yı Takip Etmeyi Unutmayın

Han Çorba Instagram
Han Çorba Facebook
Han Çorba Youtube

Hcweb 0015 kasarli pide - ankara'nın i̇yilik çorbacısı kaşarlı pide,han pide