
Damar Çorbası
Damar Çorbası, işkembenin özel bölümü olan ve hayvanın sırt kısmından 50cm civarında çıkan sakatatın, 8 saatlik bir kaynatma sonrasında iri taneli doğrayarak işkembe suyuna katılması ile hazırlanmaktadır.
Tüm Çorbalarımız roka, maydanoz, turşu biber, yaz aylarında kuru soğan, kış aylarında karpuz turp; Han Çorba’nın Özel Ezmesi ve Han Ekmeği ile birlikte servis edilmektedir.
Han Çorba’ya Has Lezzet: Damar Çorbası
Sakatat meraklılarının bir numaralı çorbası olan bu çorba Mineral ve Protein açısından zengin aynı zamanda b12 deposudur. Bu yönüyle besleyiciliği ile öne çıkan Damar Çorbası; bağışıklığı destekler, kalp hastalıklarının önüne geçer, metabolizmayı rahatlatır.
Müşteri, Allah’ın bizim için ayırmış olduğu rızkı, kapımıza kadar getiren elçisidir…
Özel tarifimizle hazırladığımız çorbalarımızı tatmanız için Ankara – Pursaklar Esenboğa Havalimanı Yolu üzerinde 7/24 açık olan Çorbacı restoranımıza, siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz.
Tüm çorbalarımızın sizlerle bir hikayesi var. Çorbalarımızla yaşanılan anılarımız var. Han Çorba olarak işimizden çok keyif alıyoruz. Sizlerin memnuniyetini, bize karşı samimiyetini görünce içimizi bir huzur kaplıyor. Ankara’da Han Çorba emrinizde. Bekliyoruz.
Haftanın 7 Günü 24 Saat sizleri bekleriz. Rezervasyon İçin Bizi Arayın
Sosyal Medya’da Han Çorba’yı Takip Etmeyi Unutmayın
